Canon High Grade

Avem plăcerea să vă anunţăm diversificarea produselor comercializate de firma noastra cu o noua gama de produse.

Este vorba de Canon High Grade.

Carton Canon High Grade

Hartia si cartoanele pentru imprimantele laser color marca Canon sunt disponibile in 3 formate: A4, A3 si SRA3 (320×450 mm).

Gramajele disponibile: 90 grame, 100 grame, 160 grame, 200 grame si 250 grame.

Recomandari: pentru pretenţiile profesionale cele mai ridicate ale graficienilor, designerilor şi agenţiilor de publicitate, pentru cărţi de vizită, pliante, fluturasi, etc..

Pentru liste de preturi si informatii nu ezitati sa ne contactati. Daca imprimanta dvs. laser este marca Canon, va asteptam cu comenzi pentru hartia care a fost special creata pt Canon.

1 comentariu “Canon High Grade”

 1. admin spune:

  Aceasta este hartia perfecta pentru copiatoare si imprimante color, deoarece a fost conceputa special pentru aceste aplicatii in colaborare cu Canon.
  Hârtie premium de înaltă calitate pentru documente color de impact.

  Canon High Grade asigură o calitate de imprimare excepţională din cauza unui strat de pigment special aplicat pe suprafata hârtiei. Acest pigment asigura transfer optim de toner şi reproducerea unor culori strălucitoare.
  Nivel foarte ridicat de opacitate pentru toate gramajele.
  Hartia este produsa folosind materiale de cea mai buna calitate, materiale non-abrazive, ceea ce înseamnă că uzura imprimantelor este redusa la un minim absolut.
  Canon High Grade este pe deplin testata şi aprobata de către Canon pentru a asigura tiparituri de înaltă calitate.
  Ideal pentru: toate printurile color, copii color, pentru prezentari, pentru postere, rapoarte de management, broşuri, coli cu antet…
  Canon High Grade garanteaza imagini clare, bine definite.

Adaugă comentariu