2010 – pe locuri, fiți gata….start!

Iată că au trecut și ultimile zile în care am mai lenevit, am tînjit dupa zilele de concediu și după zăpada apărută/dispărută pe ultima sută de metri, iar acum am început la capacitate maximă noul an. Vă pregătim o mulțime de oferte, produse noi, precum și gamele care v-au obișnuit până acum. Așteptăm de la voi sugestii, ce ați dori în plus să găsiți pe site, ce nu vă place sau ce credeți despre produsele noastre comparativ cu ceea ce ați mai cumpărat. Părerea dumneavoastră contează foarte mult pentru noi și o să vedeți de fiecare dată că o să incercăm să facem cât mai plăcută, utilă și profitabilă navigarea pe acest site.

Toți ne dorim în noul an cât mai multe promoții, prețuri cât mai mici și bineînțeles câștiguri mari. Câștigurile mari nu vi le putem oferi pentru că țin mai mult de dumneavoastră, dar cu prețuri mici și cu promoții la produsele noastre vă putem sări in ajutor de fiecare dată.

Știm că în ultima vreme timpul a devenit un adevărat punct de stress pentru noi toți și am făcut acest site cât mai interactiv și ușor de utilizat, totuși dacă pierdeți prea mult timp sau nu vă descurcați, nu ezitați, contactați-ne și găsim un răspuns la problema dumneavoastră.

Vă dorim toate cele bune în acest an, cumpăraturi on-line plăcute!

Echipa Active Paper.

Adaugă comentariu