Asigurari auto

Cred ca multi dintre dvs. se intreaba care este cea mai bun asigurare CASCO de pe piata in acest moment, in raport CALITATE-PRET, adica pret mic si operativi in cazul unor daune.
Majoritatea am avut diverse „neplaceri” sau „bucurii” in relatia cu firmele de asigurari.
Va rugam sa ne povestiti si „bune” si „rele” de la firma de asigurari cu care aveti contract.

1 comentariu “Asigurari auto”

 1. Dana Pop spune:

  Utilizand auto achizitionate in sistem leasing, exista si obligativitatea incheierii unei polite casco. De obicei nu sunt multe optiuni care ti se pun la dispozitie si te vezi in situatia de a alege un rau (cunoscut) mai mic.
  Sa nu cad in extrema pesimista incep cu „bune”: Generali a fost singura societate unde nu am intampinat greutati in derularea si finalizarea oricarei actiuni de interventie service. Vi-i recomand cu caldura!
  Omniasig: a durat aproape trei luni sa accepte decontarea unui deviz pentru o oglinda; s-a decontat dupa un an o dauna achitata din propriul buzunar; si lista ar putea continua … exemple am destule.
  Schwartz Service: au retinut masina pe motiv ca asiguratorul (Carpatica) era rau platnic (fara urma de legatura cu masina noastra). Mentionez aici ca era vorba de o polita RCA. Am preluat reparatia pe Casco Generali.
  Inchei pentru ca as scrie o lista lunga, lunga… si nu asta e scopul.
  Am vrut doar sa subliniez cateva aspecte cu care banuiesc ca s-au intalnit si altii.

  O zi minunata tuturor!

Adaugă comentariu